Noutati

vezi noutati

De ce sa cumperi apartament in Cluj ?

Ansamblul-de-apartamente-Panorama-cartierul-Buna-Ziua-Cluj-Napoca

De ce sa cumperi apartament in Cluj ?

Dacă vreti sa va mutati in Cluj, stati in chirie, sau aveti o propietate in acest oras, dar va ganditi sa va cumparati un apartament intr-un bloc nou,  dintr-un cartier nou a Clujului, atunci acuma este momentul potrivit pentru aceasta investitie. Orasul este in plina dezvoltare, posibilitatile de-a studia, a munci si chiar de relaxare sunt mai mari aici decat in alte orase la tarii, Clujul fiind conform unui studiu international, situat pe locul 53 dintre orasele din intreaga lume, unde merita sa traiesti.

Daca va ganditi sa cumparati un apartament pentru a-l inchiria, atunci municipiul Cluj Napoca este unul dintre locurile cele mai potrivita pentru o asftel de investitie.

  • Clujul, fiind o zona care beneficiaza de o economie variata, atrage interesul investitorilor romani si straini asfel ca multe persoane sunt din alte parti ale tarii sau din strainatate si care cauta pentru inchiriere in general apartamente noi si in zonele rezidentiale ale orasului.

De asemenea, Cluj- Napoca este un centru universitar renumit, fiind considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 150.000 de studenţi din tara si strainatate. Cu siguranţă fără aceşti studenţi Clujul ar deveni mult mai sărac şi lipsit de culoare, dar până atunci acesta rămâne un centru de interes şi pentru absolvenţii de invatamnt superior, care aleg sa ramana in continuare in Cluj, atat pentru oportunitatea unei cariere de succes, dar şi pentru distracţie şi experienţă de viaţă.

  • Pe langa aceste persoane mai sunt si alte persoane intersate de inchirierea unui apartament, asfel ca investitia intr-un apartament nou este pe deplin justificata.In Cluj Napoca, randamentul in investii imolibiare se situeaza in jurul valorii de7%, astel ca un apartament nou se amortizeaza in functie de chiria ceruta, in 14-16 ani.

Cumpara acum un apartament in ansablul rezidential  Panorama din cartierul Buna Ziua. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Clic Aici

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube