Noutati

vezi noutati

Apartamentul 13, numar cu noroc sau ghinion?

Apartamentul-13-din-complexul-Panorama-Buna-Ziua_Cluj

Apartamentul-13-noroc-sau-ghinion
Desi in SUA , marea majoritate a blocurilor,peste de 90% din ele, nu au etajul 13 sau apartament cu numarul 13, datorita superstiilor adanc inradacinate in mintea oamenilor si care cred ca numarul 13 aduce ghinion si atunci nu vor atunci cand intra in lift, nu vor sa apese pe butonul 13 si nici cand deschid usa apartamentului sa vada numarul 13 pe usa.
Din fericire, desi in Romania sunt multi oameni superstitiosi, totusi acest fenomen in domeniul constructiilor nu exista, si in complexul Panorama Cluj, apartamentul cu numarul 13, este cel mai deosebit dintre toate. Este in primul rand, cel mai mare apartament din bloc.

Panorama-Cluj-orasul-vazut-de-sus-Grand_Hotel-Italia

 

Este un apartament cu 3 camere, avand o suprafata utila de 93.55 mp, fiind cel mai mare apartament din bloc.  Are 2 dormitoare, o camerea de zi deschisa, o bucatarie, o camara si o baie. Cel face deosebit de celelate apartamente este terasa de pe bloc care apartine in intregime acestui apartament. La acesta terasa se poate ajunge chiar din apartament pe o scara interioara, terasa care are aproape 160 mp si o panorama de 360 de grade. Este printre putinele apartamente cu o terasa asa de mare si cu panorama in 4 directii.

Penthouse-Panorama-Cluj

Daca intr-adevar vreti ceva deosebit, apartamentul 13 din complexul Panorama Cluj, este pentru dvs.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube