Noutati

vezi noutati

Apartament Pentanhouse

Apartament-Penthouse

Apartamentul 13 de la etajul 4 din complexul Panorama Cluj, indeplineste conditiile de a se numi Penthouse. Un apartament situat la ultimul etaj al unui imobil, care poate avea mansarda sau terasa si care este apreciat pentru faptul ca este spatios si ofera o panorama impresionanata a zonei unde se afla mai este cunoscut si cu denumirea de Penthouse.

Panorama-Cluj-orasul-vazut-de-sus-Grand_Hotel-Italia

 

Conceptul de “penthouse” imbina armonios avantajele unui apartament cu cele ale unei vile, definind un apartament de lux, amplasat la ultimul nivel al unei cladiri. Luxul in acest caz nu se refera numai la tipul finisajelor, cum se intampla de obicei, sau la dimensiunea spatiilor, acesta este dat de caracteristicile deosebite ale acestei locuinte:
– amplasat in oras
Legatura cu orasul este foarte importanta in zilele noastre, accesul rapid la toate dotarile acestuia este un avantaj pe care o vila amplasata la marginea orasului nu il poate oferi.
– terasa de dimensiuni mari ce poate fi transformata in gradina
Curtea, gradina, este diferenta majora dintre apartament si vila. Cu ajutorul sistememelor pentru invelitori, terasa pote fi acoperita in totalite cu gazon, transformand terasa in gradina. Se pot amenaja gradini in stil japonez, oglinzi de apa, gratar in aer liber, pergole de lemn. Este o solutie ecologica de imbunatatire a vietii in oras.
– panorama deosebita asupra orasului – perspective deschise
Amplasat la ultimul nivel, penthouse-ul ofera privelisti deosebite: rasaritul si apusul greu de privit in aglomeratia urbana, noaptea spectacolul de lumini al orasului, o imagine a vietii urbane, privita din interior, dar detasata prin inaltime.
– lumina naturala nerestrictionata
Apartamentul nr 13 are o scara interioara pe care se poate ajunge pe o terasa circulabila imensa, de peste 158 mp
Plan terasa acoperis
Pentru mai multe informatii despre acest apartament sau despre altele , nu ezitati sa ne acontactati telofonc , prin email sa completand formularul de pe pagina de contact

facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube