Investitii

Investitii


Investi in imobiliare

De ce sa investeti în dezvoltarea imobiliara ?

Nu este un secret pentru nimeni, ca investitiile in sectorul imobiliar, sunt investii de inalta performanta si s-a demonstrat de-a lungul timpului, ca investiilile imobiliare surclaseaza constant alte optiuni de investitii.

  • Cumpararea unui apartament chiar si cu credit de la banca si pe urma inchirierea lui, va permite sa platiti ratele din chiria incasata in timp ce dv puteti sa va faceti capitaluri proprii si sa nu simtiti nici o povara finaciara a achizitiei facute.

Investitia in imobiliare se doveseste a fi o alternativa solida la alte tipuri de investiti traditionale si o modalitate foarte buna de diversificare a portofoliului de investitii.Dar nu toate zonele tari sunt atractive pentru investiile imobiliare, in Romania doar Clujul, Timisoara si Bucurestiul sunt foarte interesante in acest tip de investitii.

  • Clujul fiind o zona in continua dezvoltare si care beneficiaza de o economie variata, atrage interesul investitorilor romani si straini asfel ca multe persoane sunt din alte parti ale tarii sau din strainatate si care cauta pentru inchiriere in general apartamente noi si in zonele rezidentiale ale orasului.

De asemenea, Cluj- Napoca este un centru universitar renumit, fiind considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 150.000 de studenţi din tara si strainatate. Cu siguranţă fără aceşti studenţi Clujul ar deveni mult mai sărac şi lipsit de culoare, dar până atunci acesta rămâne un centru de interes şi pentru absolvenţii de invatamnt superior, care aleg sa ramana in continuare in Cluj, atat pentru oportunitatea unei cariere de succes, dar şi pentru distracţie şi experienţă de viaţă.

  • Pe langa aceste persoane mai sunt si alte persoane intersate de inchirierea unui apartament, asfel ca investitia intr-un apartament nou este pe deplin justificata.In Cluj Napoca, randamentul in investii imolibiare se situeaza in jurul valorii de7%, astel ca un apartament nou se amortizeaza in functie de chiria ceruta, in 14-16 ani.

Cumpara acum un apartament in ansablul rezidential  Panorama din cartierul Buna Ziua. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Clic Aici

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube